slider

Testimoni Kehamilan

Unknown

TESTIMONI 1

TESTIMONI 2TESTIMONI 3
TESTIMONI 4

TESTIMONI 5TESTIMONI SENDIRI

Pertama kali saya menggunakan produk Shaklee untuk kesuburan. Masa tu 2 tahun berkahwin tapi masih belum dikurniakan zuriat dan pernah keguguran di awal perkahwinan.

Permulaannya, saya consume ESP dan Gla untuk kuatkan rahim serta menstabilkan hormon. Manakala suami pula Vita-E dan Zinc Complex. Sebulan selepas tu, saya tambah lagi Vitalea, Vita-c, dan Alfalfa dengan harapan kesannya lebih cepat.

Alhamdulillah dalam 3 bulan saya consume shaklee, saya disahkan hamil. Rasa macam tak percaya je dan bersyukur sangat masa tu.

Semenjak itu saya jatuh cinta dan percaya keberkesanan produk Shaklee. Alhamdulillah hampir 2 tahun sudah saya menjadi pengguna produk Shaklee.


 


Nak saya bantu anda ?

KLIK UNTUK TERUS W/APP

Fadzli / Farah Aersid
♥ Call | Whatsapp : 016-9210042 / 016-9960209
♥ Shaklee ID : 1665070
♥ FB PAGE : Ez-Vitamin
♥ Website : www.ez-vitamin.com
..................................


C.O.D
Batu Caves > Gombak Selayang Rawang Kepong Ampang KL
.................................

...............................................

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini. Disarankan untuk dapatkan khidmat nasihat doktor terlebih dahulu.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih =)

Coprights @ 2017 ez-vitamin.com Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib