slider

Set Kesuburan Lengkap Shaklee

Mahira Resources
Bagaimana pengambilan supplement Shaklee boleh membantu mengatasi masalah kesuburan (infertility) ini?
Vitamin Asas


VITAMIN ASAS di atas adalah vitamin asas, dan tunjang utama untuk kesihatan badan.

*Folic acid - dalam B-COMPLEX dan VITALEA ada folic acid yang mencukupi untuk tujuan meningkatkn kesuburan (400 mcg daily)
**Terdapat penemuan yang menyatakan isoflavon dalam Soya menyerupai Clomid (sejenis ubat kesuburan) yang meransang penghasilan lebih hormon estrogen bagi merangsang hormon penggalak ovulasi. Ini dapat meninggikan kebarangkalian persenyawaan.

Vitamin Kesuburan
VITA-E COMPLEX
Selain menghaluskan kulit, anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembentukan darah beku, pembentukan sel-sel baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain, ianya amat terkenal mempunyai  khasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi  lelaki & wanita.
ZINC COMPLEX
Zink digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zink akan  melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina. Bagi kaum lelaki,  zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone dan memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetikiaitu pada DNA (Deoxyribose Nucleid Acid).

ALFALFA COMPLEX
Sangat baik diamalkan oleh wanita, membantu atasi masalah keputihanmasalah haid yang tidak teratur atau senggugut atau sakit pinggang yang melampau tatkala di datangi haid (makan alfalfa bersama kalsium), dan turut membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti Kacip Fatimah).
GLA COMPLEX
Membantu mengatasi masalah haid tidak teratur dan membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti.OMEGA, ZINC COMPLEX & VITA-E COMPLEX
Meningkatkan kualiti sperma suami


VIVIX
Memperbaiki sehingga ke peringkat sel terutamanya sel reproduktif, sperma dan ovum. Memudakan sel 25 tahun.


KLIK UNTUK TERUS W/APP
 Whatsapp
Nurul Farahana Aersid
♥ SMS | Call | Whatsapp : 010.433 3453
♥ Shaklee ID : 1190959
♥ FB PAGE : Ez-Vitamin
♥ Email : farahaersid@gmail.com
♥ Website : www.ez-vitamin.com


FARAHANA AERSID (SID 1190959)

Your Shaklee Independent Distributor

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih =)

Coprights @ 2017 ez-vitamin.com Blogger Templates Designed By Templateism | Templatelib